In de zwangerschap kun je gratis babydozen aanvragen vol met leuke en handige extra’s voor jou en je baby. Voor de komst van je kindje geef je vaak veel geld uit, dan is het wel fijn om af en toe wat gratis te krijgen! Hieronder hebben we de leukste babydozen voor je op een rijtje gezet.  

 

Ouders van Nu – Zwanger en Babybox 

Hier kun je zowel een zwanger als een babybox aanvragen waarin je kennis maakt met tijdschriften, producten en kortingen van o.a. Pampers, Difrax, Elmex, C&A, Center Parcs en twee cadeautjes van Blokker. Als je de boxen na je bevalling aanvraagt ontvang je alleen de Babybox, deze kun je aanvragen tot maximaal 6 maanden na je bevalling.  

 

WIJ – De blije doos 

Bij WIJ ontvang je een leuke gratis babybox vol met fijne spulletjes en 4x per jaar het magazine WIJ voor zwangere vrouwen en jonge moeders. Als je binnen zes weken na de geboorte de gegevens van je baby doorgeeft, krijg je gratis een blauw of roze mutsje met de naam van je baby erop! 

 

Baby-Dump – Cadeaupakket en magazine 

Bij Baby-Dump kun je een gratis cadeaupakket aanvragen vol met allerlei leuke en handige spullen voor je kleintje. Hier zit ook het Baby-Dump magazine bij boordevol trends, tips, adviezen en inspiratie! 

 

Kruidvat – Blije Baby Voordeel tas 

Bij de favoriete winkel van veel (aanstaande)ouders kun je een vrolijke shopper vol handige babyproducten, zoals luiers, wasgel, lotion en leuke stickers voor het fotoboek aanvragenOm deze tas aan te vragen is een geregistreerde voordeelkaart nodig.  

 

Supermarktboxen 

Ook bij verschillende supermarkten kun je een leuke babybox aanvragen: 

  • De PLUS Kiekeboebox ter waarde van 40 euro vol baby- kraamproducten.
  • Het Jumbo Hallo mama Babykado is een leuke bewaardoos vol met producten voor mama, papa en de nieuwe baby.  
  • Het gratis babypakket van de Jan Linders vol met handige spullen voor jou en je kindje.  

 

Hoe kan het dat deze babydozen gratis zijn? 

Als er een baby op komst is ben jij een potentiële nieuwe klant voor een hoop merken met zwangerschap- en babyproducten. Door deze boxen aan te bieden kom je in contact met het merk in de hoop producten aan je te verkopen. 

 

Waar kan ik mijn gratis babypakket ophalen? 

De meeste gratis babypakket vraag je online aan en kun je vervolgens in de dichtstbijzijnde vestiging ophalen. Bekijk de website van de box die je aan wilt vragen voor specifiekere informatie.  

 

 

Liefs, Maud
Verloskundige (i.o.) 

 

 

Bronnen